Werkwijze

Wanneer u één van de drie pakketten (Basis, Pro of Advanced) gekozen heeft, kan u tot 7 vrij te kiezen modules toevoegen aan dit pakket. De prijs per module bedraagt 695,00€ (excl. interim management).

1. INTERNATIONAAL ZAKEN DOEN

De wereld is groot, hoe wapen ik mij, hoe maak ik de correcte keuzes, met welke zaken dien ik rekening te houden …

STARTUP ADVIES put uit zijn ervaring om advies te geven over de grenzen heen.

2. ACQUISITIE

Een overname van een onderneming is geen evidentie. Er zijn tal van zaken waarmee rekening moet worden gehouden, Welke belangrijke aspecten moeten worden voorbereid, hoe pak ik een “due diligence” aan … wat zijn de valkuilen?

Opnieuw geeft STARTUP ADVIES enkele eenvoudige sleutels om comfortabel een overname voor te bereiden en uiteindelijk wel of niet uit te voeren.

3. HR

Zorg voor een uitgebalanceerd personeelsbeheer. STARTUP ADVIES legt voor u de eerste hoekstenen, overeenkomsten, relatie met sociaal bureau, onderaannemers zoals interim kantoren …

Personeelsbeheer is niet alleen administratie, ook motivatie van uw personeel, hoe bereik ik het beste rendement rekening houdend met de verzuchtingen van zowel werknemer als werkgever, opnieuw zoeken naar de ideale balans.

4. PROCEDURES & PROCESSEN

Processen, procedures, richtlijnen, … het zijn allemaal noodzakelijke elementen die, indien met mate én met gezond boerenverstand ingevoerd, kunnen bijdragen tot:

Een verbeterde, meer geoliede dagelijkse werking
Overzicht op deze dagelijkse werking voor het management
Continu vinden van kleine punten tot verbetering
Controle over de geleverde kwaliteit

Zonder te vervallen in nutteloze administratieve en overdreven documentatie, kunnen we u helpen met het invoeren van de benodigde procedures binnen uw bedrijf. We kunnen helpen bij de opbouw hiervan.

parallax background
 

5. ERP INTEGRATIE (kennis borgen)

Wanneer een onderneming een bepaalde amplitude bereikt is het nodig om alle processen te borgen in een elektronische vorm. Het aankopen van het juiste ERP pakket, de voorbereiding en de uiteindelijke implementatie is voor een onderneming cruciaal.

Management Advies BVBA begeleidt u in deze complexe materie.

6. VEILIGHEID & OMGEVING (HSSE)

Een onderneming die rekening houdt met de veiligheid en de omgeving van zijn werknemers en onderaannemers heeft altijd een streepje voor. Het is de ideale voorbereiding t.a.v. een certificering, VCA, ISO etc …

Management Advies BVBA toont u de weg!

7. JURIDISCH ASPECTEN + GDPR

U zoekt eenvoudige sleutels om overeenkomsten te interpreteren, hoe neem ik een dispuut op, wat zijn de belangrijkste zaken die ik moet kennen.

U wenst de GDPR wetgeving toe te passen binnen de muren van uw onderneming?

STARTUP ADVIES kan u helpen met het juridische luik van uw onderneming en aangeven hoe je dit op aanpakt, organiseert.